CURAPROX Baby ortodontska duda, veličina 1 (7–18 mjeseci), 2 komada

51,12 KM
Na zalihi
+
  • View all variations as list

Duda CURAPROX Baby dolazi u tri boje: plavoj, rozoj i narančastoj. Pakiranje sadrži dvije dude i kutijicu za pohranu, koja se može koristiti i u sterilizatoru. Primjerena je za bebe od 7 do 18 mjeseci.

Duda je izrađena iz silikona. Ne sadrži bisfenol A (BPA), ftalate i AZO-boje.

Što znači biofunkcionalnost CURAPROX Baby dude?
Duda je oblikovana tako da ne izaziva neželjene učinke, kao što su deformacija vilice i problemi s disanjem kroz usta. Tako omogućuje zdrav razvoj bebinih zuba, usta i vilice.

1. Ravni dio dude ne vrši pritisak na nepce, što omogućuje razvoj prirodnog oblika nepca. Duda sprečava razvoj otvorenog zagriza i nepravilno izrastanje zuba te podupire pravilno disanje i mirno spavanje.

2. Unutarnji luk plosnatog dijela usmjerava pritisak prilikom sisanja na vilicu, a ne na nepce te zubni luk ima primjeren zaobljeni oblik.

3. Prilagodljiv silikonski štit dude hrapave teksture pruža bebi ugodu sličnu dojenju i podupire prirodni proces žvakanja.

Ostale CURAPROX Baby dude:

· veličina 0 za dob 0-7 mjeseci i

· veličina2 za dob 18–36 mjeseci.

Preporučujemo upotrebu s trakom za dudu CURAPROX Baby, za fiksiranje dude.

Proizvođač: Curaden AG, Švicarsk

  • Prije prve upotrebe dudu iskuhajte – približno 5 minuta. Pustite da se ohladi, a ostatak vode odstranite.
  • Prije svake upotrebe dudu posebno pregledajte, posebno ako beba ima zube. Dudu povucite u svim pravcima. Pri prvim znakovima oštećenja dudu obvezno zamijenite novom.
  • Iz sigurnosnih razloga preporučuje se mijenjati dudu svakih 1-2 mjeseca.
  • Dudu čuvajte u priloženoj kutijici ili suhoj posudi s poklopcem.

Upute za čišćenje kutijice za dudu u mikrovalnoj pećnici:
Dudu i kutijicu očistite s blagim sapunom i isperite pod tekućom vodom. Provjerite očišćenost svih dijelova (duda, kutijica i mikrovalna pećnica), jer bi ostaci hrane i masti ometali proces sterilizacije.

Upute za sterilizaciju:

Kutijicu napunite (25 ml) s vodom, u nju položite dudu, zatvorite poklopac i postavite je u mikrovalnu pećnicu. Sterilizirajte 3 minute na 1000 W.

  • 2 dude CURAPROX Baby
  • 1 kutijica za pohranu dude