Upozorenje Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj naših stranica, koristimo kolačiće. Ako nastavite pregledavati ovu stranicu, smatramo da pristajete na upotrebu kolačića.  U redu

CURAPROX CS 5460 ultra soft Winter Wonderland

16,98 KM
Na zalihi
+

Četkica za zube CURAPROX CS 5460 "ultra soft" za sve koji vole svoje desni. Četkica za zube CS 5460 "ultra soft" Winter Wonderland Edition izuzetno je mekana i učinkovita pri uklanjanju zubnih naslaga, kao i uz rub desni. Nježnim četkanjem, uz upotrebu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujući maloj, kompaktnoj glavi omogućuje jednostavan pristup svim teže dostupnim mjestima u ustima.

Sadrži 5460 ultra mekanih CUREN® vlakana promjera 0,1 mm.

Četkica ima osmerougaoni držač koji omogućava jednostavnije držanje i postavljanje vlakana pod uglom od 45 stepeni tokom čišćenja. Četkica CURAPROX CS 5460 sadrži do 10x više vlakana nego uobičajene četkice za zube.

Posebno pakovanje s dvije četkice CS 5460 Winter wonderland dovest će prazničnu zimsku čaroliju i u vaše kaputilo. Kolekcija »Snowball« namijenjena je svim ljubiteljima snijega i zimskih radosti, a »Holiday« za sve one čiji dom krase različiti zabavni praznični motivi. Ali dobra je ideja i kao poklon.

Prednosti četkice za zube CURAPROX CS 5460:
- 5460 ultra mekih CUREN ® vlakana
- mala kompaktna glava
- osmerougaoni držač za lakše držanje

Proizvođač: Curaden AG, Švicarska

Vlakna četkice za zube postavimo pola na desni pola na zub. Malim, kružnim pokretima, bez pritiska, četkajte zube. Važno je koristiti pravi pritisak - ako koristite prejaki pritisak četkica će se raširiti.

2 četkice za zube CURAPROX CS 5460 Winter wonderland limited edition sa zaštitnom kapicom