CURAPROX Hydrosonic Black Is White


Marka:
Cijena: 340,56 KM  
Na zalihi
+


Električna četkica za zube CURAPROX Hydrosonic BLACK IS WHITE pripada novoj generaciji četkica za zube, koje rade na principu sonične tehnologije. Zahvaljujući toj tehnologiji, ne čiste samo vlakna četkice, već također i aktivna mješavina pljuvačke, vode i zubne paste stvorena u ustima za vrijeme procesa čišćenja.

Sonična tehnologija uzrokuje da se vlakna miču naprijed i nazad nevjerovatnom brzinom. Osim izvrsnog načina čišćenja, stvaraju se turbulencije u mješavini pljuvačke, vode i zubne paste. Te turbulencije osiguravaju da se plak otklanja i iz područja koja su vlaknima nedostupna – gdje vlakna uopće ne dosežu. U znanosti, taj efekt se naziva hidrodinamičnim efektom sonične četkice za zube. Obzirom da ova sonična četkica za zube proizvodi najmanje 30.000 oscilacija u minuti, a i zahvaljujući njenim mekanim i nježnim CUREN® vlaknima, ona čisti ne samo učinkovitije, nego i nježnije od obične četkice za zube – ukoliko se ispravno koristi, nemoguće je ozlijediti desni ili zube. U isto vrijeme, ona savršeno čisti – ne samo zube i desni, već i prostor između i uz rub zuba i desni te uklanja velik broj bakterija plaka.

Pametan dizajn, funkcionalnost i kvaliteta – odlike su nove CURAPROX sonične četkice Hydrosonic Black is White. Ova četkica pruža vrhunsko iskustvo čišćenja zuba koje će promijeniti vašu dnevnu rutinu četkanja i životni stil. Kao jedina sonična četkica na tržištu s mekanim CUREN® vlaknima, svojom soničnom tehnologijom – hidrodinamičkim djelovanjem pruža neopisiv osjećaj čistih zuba.

CURAPROX Hydrosonic četkica sadrži tri programa čišćenja:

 • Intensive (idealno za optimalno uklanjanje bakterija biofilma - plaka)
 • Soft (za nježno i sigurno čišćenje osjetljivih zuba i desni)
 • Massage (za masažu desni)

Glava četkice CURAPROX Hydrosonic Smart Black edition
Prof. Ulrich P. Saxer je razvio sasvim novu glavu četkice za Hydrosonic Black is White soničnu četkicu: CS Smart Black edition. Zbog iznimno male glave četkica može jednostavno doseći kritična mjesta, dok gumena pozadina glave četkice štiti od negativnih osjeta kod slučajnog udarca u zub. Zamjenske nastavke potrebno je mijenjati svaka tri mjeseca ili ranije ako imate fiksni ortodontski aparat, jer se vlakna tokom upotrebe istroše.

U setu s držačem sonične četkice Hydrosonic Blakc is White nalaze se i dvije zamjenske glave. jedna s crnim vlaknima i jedna s rozim vlaknima.

Black is White pasta za zube s aktivnim ugljenom za vraćanje prirodne bjeline zuba

Pored sonične četkice, u pakiranju se nalazi Black is White pasta za zube koja vraća prirodnu bjelinu zubima, zahvaljujući aktivnom ugljenu. Aktivni ugljen apsorbira čestice koje uzrokuju obojenje zuba i nježno ih uklanja, dok ostali sastojci Black is White paste za zube - hidroksiapatit, natrij fluorid, enzimi - podržavaju oralno zdravlje na prirodan način. CURAPROX paste za zube ne sadrže štetne sastojke poput NLS-a, triklosana, abrazivnih čestica i kemijskih izbjeljivača.

Proizvođač: Curaden International AG, Švicarska

 • vlakna četkice postavite tako da polovica pokriva desni, a polovica zube
 • lagano pomičite četkicu bez jakog pritiska
 • prilikom četkanja je važan minimalan pritisak - ako se vlakna počnu odvajati, to je znak korištenja prejakog pritiska
 • 1 sonična četkica za zube CURAPROX Hydrosonic Black is White
 • 2 zamjenska nastavka CURAPROX Hydrosonic Smart Black edition
 • 1 zubna pasta CURAPROX Black is White
 • 1 punjač
 • 1 priručnik s garantnim listom