CURAPROX Hydrosonic CHS 100

Čisti učinkovitije i nježnije


Marka:
Cijena: 217,62 KM  
Rasprodano


Električna četkica za zube CURAPROX Hydrosonic CHS 100 pripada novoj generaciji zubnih četkica, koje rade na principu sonične tehnologije. Zahvaljujući toj tehnologiji, ne čiste samo vlakna četkice, već također i aktivna mješavina pljuvačke, vode i zubne paste stvorena u ustima za vrijeme procesa čišćenja.

Sonična tehnologija uzrokuje da se vlakna miču naprijed i nazad nevjerovatnom brzinom. Osim izvrsnog načina čišćenja, stvaraju se turbulencije u mješavini pljuvačke, vode i zubne paste. Te turbulencije osiguravaju da se plak otklanja i iz područja koja su vlaknima nedostupna – gdje vlakna uopće ne dosežu. Unauci, taj efekt se naziva hidrodinamičnim efektom sonične četkice za zube. Obzirom da ova sonična četkica za zube proizvodi najmanje 30.000 oscilacija u minuti, a i zahvaljujući njenim mekanim i nježnim CUREN® vlaknima, ona čisti ne samo učinkovitije, nego i nježnije od obične četkice za zube – ukoliko se ispravno koristi, nemoguće je ozlijediti desni ili zube. U isto vrijeme, ona savršeno čisti – ne samo zube i desni, već i prostor između i uz rub zuba i desni te uklanja velik broj bakterija plaka.

CURAPROX Hydrosonic CHS 100 četkica sadrži tri programa čišćenja:
- Intensive (idealno za optimalno uklanjanje bakterija biofilma - plaka)
- Soft (za nježno i sigurno čišćenje osjetljivih zuba i desni)
- Massage (za masažu desni)

Glava četkice CURAPROX Hydrosonic
CURAPROX Hydrosonic zamjenske nastavke s CUREN® vlaknima razvio je prof. dr. Ueli Saxer, CUREN® vlakna na Hydrosonic nastavku promjera su 0,152 mm. Zahvaljujući izuzetno tankim vlaknima omogućen je i pojednostavljen pristup kritičnim područjima u našim ustima: prostori uz rub zuba i desni, oko implantata, ispod krunica, mostova, fiksnog ortodontskog aparata i bravica. Zamjenske nastavke potrebno je mijenjati svaka tri mjeseca ili ranije, jer se vlakna tokom upotrebe istroše.

Idealna za djecu stariju od četiri godine i adolescente
CURAPROX Hydrosonic četkica za zube također se preporučuje i za mliječne zubiće, jer omogućava učinkovito čišćenje već od samog početka.

Interdentalnečetkice CURAPROX CPS "prime"
U setu se nalaze i interdentalnečetkice CURAPROX CPS ˝prime˝za profesionalno čišćenje međuzubnih prostora. Interdentalna četkica CURAPROX CPS "prime" potpuno ispunjava međuzubni prostor te uklanja plak sa svih kritičnih mjesta u našim ustima – pažljivo i učinkovito. Dovoljan je samo jedan potez četkicom unutra - van svakoga dana u svaki međuzubni prostor.

Zubna pasta CURAPROX Enzycal
CURAPROX Enzycal zubna pasta posebno je prikladna za upotrebu sa soničnim četkicama za zube.

Formulirana je tako da ne pjeni – što u konačnici osigurava da hidrodinamički učinak bude u potpunosti iskorišten. Sadrži tri enzima koja pospješuju prirodnu zaštitu pljuvačke. Ti enzimi unaprijeđuju važnu zaštitnu funkciju pljuvačke i djeluju antibakterijski. Ne sadrži agresivne sastojke kao što je NLS (natrij lauril sulfat) čime se uvelike smanjuje iritacija sluznice u usnoj šupljini.

Proizvođač: Curaden AG, Švicarska

Električna četkica za zube CURAPROX Hydrosonic CHS 100:

 1. Pokvasiteglavu četkice i na nju stavite manju količinu paste za zube (preporučujemo CURAPROX Enzycal zubnu pastu bez NLS-a) – veličina graška je dovoljna.
 2. Bez upotrebe pritiska, postavite četkicu pod ugaood 45stepeni, tako da polovica vlakana četkice prekriva desni, a druga polovica zube.
 3. Polako pomičite četkicu tako da čistite zub po zub. Izbjegavajte upotrebu prejakog pritiska.
 4. Nakon 30 sekundi, četkica će prestati raditi na 0.2 sekunde kako bi označila da možete pomaknuti četkicu na slijedeći diovilice. Ponovite ovu proceduru čišćenja na sva četiri kvadranta vilice.
 5. Djeci i adolescentima se preporučuje čistiti žvačne plohe zuba. Još jednom pomičite Hydrosonic od zuba do zuba bez pritiska, s jedne žvačne plohe do druge i dopustite četkici da čisti svaki zub 2-3 sekunde.
 6. Nakon dvije minute vaš Hydrosonic će stati kratko dva puta. Dentalni stručnjaci su preporučili da se dvije minute moraju uzeti u obzir kao minimalno vrijeme za čišćenje. Četkanje zuba duže od dvije minute povećava nivo oralnog zdravlja.

Interdentalne četkice CURAPROX "prime":
Da bi mogla temeljito očistiti prostor između zuba, interdentalna četkica treba biti odgovarajuće veličine. Svojim vlaknima mora ispuniti čitav međuzubni prostor.

- Vrh interdentalne četkice postavite okomito na desni na ulaz u međuzubni prostor.
- Potražite optimalan ugaoumetanja i potisnite četkicu do polovice međuzubnog prostora.
- Potom nagnite četkicu prema desnima te ju nježno potisnite do kraja u međuzubni prostor.
- Očišćeno!

Zubna pasta CURAPROX Enzycal:
- ne ispirite usta nakon upotrebe

 • 1 CURAPROX Hydrosonic CHS 100 četkica za zube
 • 1 zamjenski nastavak Power s obojenim prstenom
 • 1 zamjenski nastavak Sensitive s obojenim prstenom
 • 1 interdentalna četkica CPS 07 "prime" (crvena), na držaču
 • 1 interdentalna četkica CPS 09 "prime" (žuta) u kutiji
 • 1 interdentalna četkica CPS 011 "prime" (zelena) u kutiji
 • 1 CURAPROX Enzycal zubna pasta (15 ml)
 • 1 punjač
 • 1 priručnik s garantnim listom