Upozorenje Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj naših stranica, koristimo kolačiće. Ako nastavite pregledavati ovu stranicu, smatramo da pristajete na upotrebu kolačića.  U redu

Savršen izbor za zdrave desni 2019

Redovno odstranjivanje zubnih naslaga sa sigurnim i učinkovitim pomagalima je ključno za čiste zube i zdrave desni. Zato, zajedno sa stomatolozima nastojimo pojedince informisati, da je osim četkice za zube potrebno koristiti međuzubne četkice odgovarajuće veličine, s kojima brinemo za zube i desni u međuzubnom prostoru, mjestu gdje bakterije uzrokuju najveće probleme.

Od 15. – 30. 10. 2019. godine više od 520 stomatologa učestvuje u akciji Savršen izbor za zdrave desni. Pacijente će informisati o posljedicama upale desni i parodontalnih oboljenja, predstaviti im međuzubne četkice kao učinkovito i sigurno pomagalo za održavanje savršeno čistih zuba i zdravih desni te pomoću besplatnih uzoraka demonstrirati njihovu upotrebu.

Zato već danas zakažite termin kod svog stomatologa, koji će Vam savjetovati kako svojim desnima i zubima posvetiti odgovarajuću pažnju. Trud će Vam se isplatiti savršenim osmijehom za cijeli život.