CURAPROX set: Black is White

Crna zubna pasta s aktivnim ugljenom – za bijele zube

53,78 KM
Na zalihi
+

Zubna pasta CURAPROX Black is White
Crna zubna pasta za izbjeljivanje Black is White odstranjuje obojenost zubi – sadrži aktivni ugljen koji apsorbira čestice koje uzrokuju obojenost zubi i nježno ih otklanja, pritom ne oštećujući zubnu caklinu. Struktura nanohidroksiapatita je slična strukturi zubne cakline, stoga prisutnost nanohidroksiapatita u zubnoj pasti pomaže stvaranju zaštitnog sloja na zubima štiteći tako zubnu caklinu.

Zubnoj pasti Black is White su dodana tri enzima (laktoperoksidaza, glukoza oksidaza i amiloglukosidaza), koji poboljšavaju antibakterijsku i antivirusnu funkciju sline. Pomažu pri otklanjanju osjećaja suhih usta. Zajedno s 950 ppm natrij fluorida štite od kvarenja zubi pružajući dvostruku zaštitu od nastanka karijesa.

Aktivni sastojak Prestige Sparkling Blue® na zubima stvara transparentni sloj koji smanjuje žuto obojenje zubi i na taj način održava bjelinu zubi bez upotrebe hemijskih tvari.

Crna zubna pasta Black is White je osvježavajućeg okusa, s eteričnim uljima limete i mentola. Namjenjena je za svakodnevnu upotrebu i za sve osobe starije od 6 godina.

Ne sadrži štetne sastojke kao što su: SLS (natrijlaurilsulfat - sredstvo za pjenjenje koje je često prisutno u sredstvima za čišćenje, šamponima, gelovima za tuširanje...), triklosan, kao ni plastične čestice. Upotrebom zubne paste bez štetnih sastojaka smanjuje se nadraženost sluznice usta, a time i mogućnost nastanka afti.

Četkica za zube CURAPROX CS 5100
Četkica za zube CURAPROX CS 5100 sadrži 5100 ultrafinih CUREN® vlakana promjera 0,1 mm, koji dosežu i do najteže dostupnih mjesta. Mala i kompaktna glava s osmerougaonim držačem najučinkovitije pomaže pri uklanjanju zubnih naslaga sa svih zubnih površina, kao i u prostorima između zuba i desni.

Proizvođač: Curaden AG, Švicarska

  • za optimalno djelovanje zubnu pastu upotrijebiti s priloženom četkicom za zube CURAPROX CS 5100 ultra soft
  • za svakodnevnu upotrebu
  • 1 zubna pasta za izbjeljivanje CURAPROX Black is White, 90 ml
  • 1 četkica za zube CURAPROX CS 5100 ultra soft sa zaštitnim poklopcem