CURAPROX DF 820 PTFE

Inovativni zubni konac od teflonskih vlakana

14,53 KM
Na zalihi
+

Izdržljiv i izuzetno otporan na pucanje. Izrađen od teflonske trake za neusporedivo glatko iskustvo – zubni konac lako prolazi kroz uske međuzubne prostore. Za savršeno čišćenje.

Inovativan zubni konac, izrađen od teflonskih vlakana (PTFE), koja su izuzetno izdržljiva i otporna na pucanje. Zahvaljujući teflonskoj oblozi, lako prolazi između kontaktnih tačaka zuba.

35 m

Prednji zubi, posebice donji, često su vrlo zbijeni. U pojedinim slučajevima toliko zbijeni da nije moguće koristiti niti naše CPS prime 06 međuzubne četkice. Konac za zube je u tom slučaju idealno pomagalo. Zubni konac vrlo je koristan i kod implantata; za to preporučujemo konac presvučen mekanom oblogom i ne zaboravite ga uvijek upotrebljavati pravilno i oprezno.                                                                                                                    

  • Za posebno uske međuzubne prostore, primjerice između prednjih zuba 
  • Koristite ga nježno, bez oštećivanja desni

Tehnika petlje

Otrgnite 50 cm konca, spojite oba kraja i napravite dvostruki čvor, tako da petlja koju napravite može čvrsto obujmiti četiri prsta ruke. Ako je petlja prevelika, teško ćete kontrolirati njezinim kretanjem. Između palca jedne, i kažiprsta druge ruke, koji zatežu konac, neka bude tek minimalna udaljenost, kako bi umetanje konca u međuzubni prostor bilo dobro kontrolirano i sigurno, bez opasnosti od ozljede desni u međuzubnom prostoru prilikom njegove upotrebe.

  • pakovanje sadrži 35 m konca CURAPROX DF 820