Curaprox CS 5460 ultra soft LOVE (2 kom.)

20,86 KM
Na zalihi
+

Jeste li znali da neke vrste životinja ostaju s istim partnerom cijeli život? Jedni od njih su i pingvini koji su postali inspiracija za naše romantične CS 5460 Love Edition 2024 četkice. Doživite romansu uz dvostruko pakovanje neodoljivih četkica za zube - jedna za vas i jedna za vašeg partnera. 

Četkice za zube atraktivnog dizajna rezultat su vrlo zanimljive saradnje s etabliranim, ali i mladim umjetnicima diljem svijeta. Iako im je zadatak da osmisle dizajn četkica bio iznenađenje i izazov, svako od umjetnika koji je sudjelovao u projektu danas i sam koristi CS 5460 četkicu za zube.

Nevjerovatno nježne i učinkovite

Na glavi četkice se nalazi 5460 izuzetno mekih i gustih, patentiranih Curen® vlakana, izuzetno nježnih za desni i zube, a nemilosrdnih prema zubnim naslagama. Jednom kada isprobate CS 5460 četkicu za zube, više se nikada nećete htjeti odreći osjećaja besprijekorne čistoće zuba.

- Nježna Curen® vlakna 

- Učinkovito čišćenje zahvaljujući 5460 gusto raspoređenih Curen® vlakana promjera svega 0,1 mm.

- Kompaktna mala glava pod odgovarajućim uglom doseže sva teško dostupna mjesta.

- Osmerougaona drška pomaže u četkanju pod odgovarajućim uglom.      

- Proizvedena u Švicarskoj.

Četkice za zube Curaprox CS5460 učinkovito i temeljito uklanjaju zubne naslage bez opasnosti od oštećenja desni. Ultra mekana i gusta Curen® vlakna su čvršća od najlonskih te zadržavaju svoj oblik i čvrstoću čak i kada su vlažna.

  • vlakna četkice za zube postavite tako da polovica prekriva zube, polovica desni
  • četkajte malim kružnim pokretima, upotrebljavajući pri tome minimalan pritisak
  • kod četkanja je važan odgovarajući pritisak – ukoliko se vlakna previše rašire, to je znak da četkate uz prejak pritisak


2 četkice za zube CS 5460 ultra soft