Edel+White Anti Plaque + Whitening zubna pasta 75ml

8,99 KM
Na zalihi
+

Zubna pasta Edel+White Anti-Plaque + Whitening za blistave zube, štiti od zubnih naslaga. Jedinstvena formula Anti-Plaque + Whitening sadrži sastojke za uklanjanje mrlja i plaka i sprječava nakupljanje bakterija.

Za svakodnevnu upotrebu. Preporučuje se za upotrebu sa soničnim i električnim četkicama za zube. RDA 80, Sadrži 1450 ppm fluorida. Bez SLS-a, veganska.

Nježno izbjeljivanje, za prirodno bijele zube.

Jedno od važnih svojstava paste za zube, koja pomažu u otklanjanju plaka i uklanjanju mrlja, je pjenjenje. Zubne paste sa jakim efektom pjene obično iritiraju desni. Ovo je ujedno i glavni razlog zašto Edel+White paste za zube koriste samo blage pjenaste sastojke koji stvaraju kompaktnu pjenu bez velikih mjehurića i djeluju manje iritativno. Kada se tokom pranja zuba stvori velika količina pjene u ustima, često trošimo manje vremena i brige na pranje zuba. Edel+White pasta za zube stvara manje pjene u ustima, koja je kompaktnija i omogućava vam da četkate duže i preciznije, a pogodnija je i za korištenje s električnim i soničnim četkicama za zube.

Četiri razloga zašto će vam se svidjeti pasta za zube protiv plaka + izbjeljivanje:

• Uklanja naslage i sprečava njihovo ponovno nanošenje.

• Uklanja površinske mrlje za bjelje zube.

• Kompaktna formula pjene omogućava aktivnim sastojcima da stignu do svih uglova u ustima.

• Sadrži biološki fluor za optimalnu remineralizaciju cakline.

 

Proizvođač: Scanderra, Švicarska

Nanesite zubnu pastu na četkicu za zube i četkajte zube 3 minute.

Za svakodnevnu upotrebu

75ml zubne paste Edel+White Anti Plaque + Whitening

Sastav (INCI):

AQUA, SORBITOL, HYDRATED SILICA, GLYCERIN, TETRAPOTASSIUM PYROPHOSPHATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, CELLULOSE GUM, AROMA, SILICA, SODIUM LAUFOYL SARCOSINATE, TITANIUM DIOXIDE, SODIUM FLUORIDE, SODIUM METHYLPARABEN, SODIUM SACCHARIN, TRISODIUM PHOSPHATE, PROPYLPARABEN.