Edel+White Flosserpik Power Spa

170,53 KM
Na zalihi
+

Oralni tuš Edel+White Flosserpik Power Spa sa snažnim pulsirajućim mlazom vode temeljito čisti prostore između zuba, rubove desni i teško dostupna mjesta. Power Spa tuš je kompaktan, prenosiv i potpuno vodootporan. Bežičan je i praktičan za upotrebu, tako da odlično radi kada ste u pokretu, pa čak i kada ste pod tušem ili kadom. Ima jedinstveni rezervoar za vodu koji se lako otvara, što omogućava lakšu primjenu terapijskih tekućina za ispiranje usta.

Pet razloga zašto ćete voljeti Edel White Power Spa oralni tuš:

SVESTRAN - Jedinstveni Power Spa nastavci za tuš omogućavaju različite metode čišćenja i podešavanja pritiska. Širok izbor dodataka olakšava ispunjavanje vaših potreba kada je u pitanju održavanje oralnog zdravlja.

PRENOSAN - Power Spa bežični irigator za usnu šupljinu je tanak, lagan i vrlo kompaktan. Zauzima malo prostora u kupatilu. Potpuno napunjena baterija traje od jedne do dvije sedmice korištenja.

VODOOTPORAN- Power Spa uređaj je jednostavan, praktičan i vodootporan, tako da ga možete koristiti čak i dok se tuširate.

LAGANO ČIŠĆENJE - Poklopac posude za oralni tuš Power Spa na donjem dijelu kućišta se lako otvara, što omogućava lako čišćenje. Redovnim čišćenjem rezervoara spriječit ćete nakupljanje bakterija i gljivica i time produžiti vijek trajanja vašeg tuša.

KOMPATIBILAN SA TEKUĆINOM ZA ISPIRANJE USTA - Power Spa tuš je kompatibilan sa tekućinom za ispiranje usta, što vam omogućava da dodate malo svježine vašoj svakodnevnoj rutini četkanja. Pogodan je i za upotrebu terapijskih tekućina za ispiranje usta, koje se lako mogu nanijeti direktno na mjesta kojima je potrebna dodatna njega uz tuširanje.


Klasični pršilni nastavek
Nastavek s ščetinamiNastavek za čiščenje jezikaSubgingivalni nastavek
KLASIČNI NASTAVAKNASTAVAK S VLAKNIMA
NASTAVAK ZA
ČIŠĆENJE JEZIKA
SUBGINGIVALNI NASTAVAK
Za precizno čišćenje između zubiZa izuzetno mekano četkanje s vlaknima Konex HD®Za održavanje bakterijske ravnoteže i čišćenje jezikaZa dubinsko čišćenje 

Tehničke specifikacije:

 • Četiri nastavka za špricanje, a jedan je nastavak s izuzetno mekanim vlaknima Konex HD® i vibracijskim djelovanjem
 • Mogućnost kontrole pritiska i dugme za pauzu
 • Potpuno vodootporan do 1 m ispod površine vode
 • Maksimalna zapremina 180 ml
 • Napajanje 100–240 V AC | maksimalna potrošnja energije 18 W
 • Klasa zaštite od vode IPX7
 • Garancija dvije godine. Deset gotina zagarantovana dostupnost nastavaka

Proizvođač: Scanderra, Švicarska

 1. Držite dršku, nagnite se preko umivaonika i umetnite nastavak za prskanje u usta. 
 2. Blago zatvorite usta kako biste izbjegli prskanje i uključite uređaj. 
 3. Postavite dodatak tako da mlaz vode bude pod uglom od 90° u odnosu na zube i desni. 
 4. Možete birati između tri načina rada: aktivni (Active), nježni (Sensitive) i pulsirajući (Pulse). Power Spa tuš će se automatski pokrenuti u aktivnom načinu rada. Da biste promijenili način rada, ponovo pritisnite dugme za uključivanje i prebacivanje između različitih načina rada.
 5. Nakon posljednjeg odabranog načina, tuš se automatski isključuje. Da biste ga ručno isključili, pritiskajte dugme za napajanje sve dok se uređaj ne zaustavi.
Klasični  nastavakPričvrstite nastavak na držač i umetnite ga u usta. Usmjerite vrh nastavka ravno između zuba, ali ne prema desnima. Blago zatvorite usta kako biste izbjegli prskanje vode. Pritisnite dugme za uključivanje/isključivanje i izaberite željeni način čišćenja. Postavite nastavak duž linije desni i ostanite u međuzubnom prostoru na sekundu. Nastavite u sljedećem međuzubnom prostoru. Ako je potrebno, napravite pauzu, ispljunite višak tečnosti ili napunite rezervoar. 
Nastavak s vlaknimaPričvrstite nastavak za četkicu na držač, ubacite vrh nastavka u usta i usmjerite ga ravno između zuba, ali ne prema desnima. Zatvorite usta. Pritisnite dugme za uključivanje/isključivanje i izaberite željeni način čišćenja. Pomjerajte nastavak preko zuba i ostanite na sekundu pored svakog zuba i prostora između zuba. Ako je potrebno, napravite pauzu, ispljunite višak tečnosti ili napunite rezervoar. 
Subgingivalni nastavakNAPOMENA: Ovaj dodatak nije namijenjen za sve načine rada uređaja. Može se koristiti samo pri postavci niskog pritiska. Pričvrstite subgingivalni nastavak na držač i umetnite vrh nastavka u usta. Usmjerite meki vrh prema zubu i nježno ga gurnite ispod linije desni i/ili u džep. Zatvorite usta. Pritisnite dugme za uključivanje/isključivanje i izaberite željeni način čišćenja. Očistite tako što ćete nježno pratiti liniju desni i umetnuti vrh nastavka između zuba. Ako je potrebno, napravite pauzu, ispljunite višak tečnosti ili napunite rezervoar.
Nastavak za čišćenje jezikaPričvrstite nastavak za čišćenje jezika na držač, umetnite vrh nastavka u usta i stavite ga na zadnji dio jezika i zatvorite usta. Pritisnite dugme za uključivanje/isključivanje i izaberite željeni način čišćenja. Zatim polako povucite nastavak prema vrhu jezika i ponavljajte dok se cijeli jezik ne očisti. Ako je potrebno, napravite pauzu, ispljunite višak tečnosti ili napunite rezervoar. 


 • 4x nastavka: klasični nastavak za špricanje, nastavak s vlaknima, nastavak za čišćenje jezika i subgingivalni nastavak 
 • rezervoar za vodu (180 ml)
 • uputstvo za upotrebu