Edel+White PRO-GUMS, ultrasoft

9,06 KM
Na zalihi
+

Glava Edel+White Pro-Gums  četkice za zube je 1,5 puta šira od običnih četkica za zube i može očistiti veću površinu zuba i desni u jednom koraku. Nježna vlakna  temeljito čiste površine zuba i desni, a zbog tankih zaobljenih vrhova vlakna  dopiru i do međuzubnih prostora. Široka, fleksibilna drška pomaže u oslobađanju naprezanja zgloba i ublažavanju pritiska tokom četkanja – za ugodnije, nježnije čišćenje zuba i desni.

 

Preporučuje se kod osjetljivih i upaljenih desni i kod parodontalnih oboljenja.

 

Ko ne voli zdrave zube i desni? Zdrave desni  su posebno važne, jer pružaju čvrstu potporu zubima. Bez zdravih desni, zubi nemaju potporu. Zanemarivanje njege desni može dovesti do parodontalne bolesti. To se može izbjeći njegom zuba i desni dva puta dnevno. Važno je da prilikom četkanja zuba ne vršite prevelik pritisak ili koristite pretvrde četkice, jer to oštećuje desni i uzrokuje njihovo povlačenje.

 

Pro-Gums je odlična četkica za zube koja pomaže u održavanju zdravih zuba i desni. Vrlo mekana, tanka vlakna temeljito čiste sve površine. Fleksibilna drška apsorbira višak pritiska tokom četkanja.

 

Proizvođač: Scanderra, Švicarska

Upotreba: 
2x na dan nježno četkamo zube,  prilagodljiva drška sprečava prejak pritisak.

1x četkica za zube Edel+White PRO GUMS s kapicom